Autoschade

Autoschade is nooit leuk, maar als het dan toch gebeurt, kun je gelukkig terugvallen op onze service. Deskundig autoschadeherstel is vakwerk en maatwerk. Elke schade is weer anders. Via onze Focwa schade- hersteller ben je verzekerd van deskundigheid en blijft de kwaliteit van je auto gegarandeerd. Via onze hersteller kunnen wij voor vrijwel alle verzekeringen schade volledig afhandelen. Het eigen risico komt veelal geheel of gedeeltelijk te vervallen en je krijgt van ons gratis vervangend vervoer, tijdens de werkzaamheden.

TIP!

Laat bij schade ook de tegenpartij ondertekenen! Gebruik ook de App mobielschademelden.nl, direct online je schade melden, sneller en beter!

Ruitschade

Steenslag of een sterretje in je voorruit? Tijdens het onderhoud kunnen wij ook dat sterretje in je voorruit repareren, zodat je voorruit weer veilig is en niet verder kan scheuren. Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn, dan kunnen wij de ruit ook voor je vervangen. Wij handelen alles af met je verzekering, zodat je eigen risico tot een minimum beperkt blijft.

Uitdeuken zonder spuiten gratis voor onze vaste klanten

Gratis voor onze vaste klanten*

Rond blijven rijden met dat vervelende deukje hoeft niet meer. Maak direct gebruik van deze service en plan een afspraak! Razendsnel en onzichtbaar uitdeuken zonder dat je auto opnieuw gespoten moet worden. Je auto blijft dus origineel (mogelijk bij deukjes tot de grote van een 2,- euro munt). Deze service bieden wij uitsluitend aan op afspraak en kost ca. 45,- Ook voor hagelschade herstel ben je bij ons aan het juiste adres. 

*Maximaal 1 gratis deukje per jaar.