Autoreparaties, onderhoud en occasions Zevenaar

Garagebedrijf Jelsma is uw specialist op het gebied van auto’s en occasions in Zevenaar. Als u ooit onze showroom al eens bent binnengelopen, weet u precies wat wij bedoelen. Wij zijn BOVAG-dealer en daarom mogen wij ons ook een Vakgarage noemen. Al onze auto’s van diverse bekende en minder bekende merken, verkeren in perfecte staat van onderhoud en daar zijn we natuurlijk best trots op. Ingeruilde auto’s worden eerst aan een uitgebreide beurt onderworpen zodat we zeker weten dat we voor deze auto weer een nieuwe eigenaar vinden. Niet voor niets hebben wij veel vaste klanten uit alle windstreken.

Tweedehands auto Zevenaar; scherpe tarieven en uitstekende garantie

De occasionsector kent nog steeds een grote groei in populariteit. Steeds meer mensen zien de voordelen van een tweedehandsauto ten opzichte van een nieuwe auto. ‘De kop is er af’ en de prijs is daardoor vaak een stuk aantrekkelijker. Daarnaast is het een voordeel dat de eigen auto kan worden ingeruild, waardoor de uiteindelijke deal vaak nog positiever uitpakt. Door ons ruime en altijd wisselende assortiment tweedehands auto’s is het soms moeilijk om een uiteindelijke keus te maken. Wij helpen u daarom graag bij het uitzoeken van uw occasion Zevenaar met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Staat uw auto (nog) niet in de showroom? Dan gaan we gewoon voor u op zoek. Wij hebben veel contact met collega-dealers en kunnen daardoor vaak snel het verzoek van klanten inwilligen. Ook ruilen wij auto’s in. Benieuwd wat uw auto opbrengt? Maak snel een afspraak met ons, occasions Zevenaa, op telefoonnummer: 026 – 362 93 32.

Reparatie en onderhoud

Ook op het gebied van autoreparatie, service- en onderhoudswerkzaamheden is garage Jelsma een begrip in de regio. Onze vakkundige monteurs zijn breed opgeleid. In de praktijk betekent dat dat zij van vrijwel elk automerk gedetailleerde kennis hebben. Met regelmaat worden zij op hun vakgebied bijgeschoold, waardoor zij voor geen enkele reparatie hun hand omdraaien. Onze werkplaats is ingericht met de nieuwste techniek en geavanceerde uitleesapparatuur. Hierdoor zien de monteurs in een oogopslag wat er aan de hand is met uw auto. Dat is prettig om te weten! Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht? Naast de (standaard) reparaties regelen wij de Apk-keuring, bandenservice, airco-onderhoud, verversen van de olie en de zomer- en wintercheck. Ook voor het onderhoud aan bedrijfswagens helpen wij u graag. Neemt u een gratis leenauto of leenfiets van ons mee? Indien deze door de drukte allemaal zijn uitgeleend, brengen wij u graag even naar uw werk- of huisadres.

Uw auto financieren

Een auto kopen doet u niet zomaar en is in de meeste gevallen een kostbare zaak. Occasions Zevenaar begeleidt u, wanneer u dat wenst, ook bij de financiering van uw occasion. Wij geven u een goed en compleet advies over de diverse mogelijkheden van financieren. Een advies dat past bij uw eigen financiële situatie zonder dat u concessies doet.

BOVAG-garantie; zekerheid voor u

Garage Jelsma is een bij BOVAG aangesloten bedrijf en dat betekent standaard BOVAG-garantie. Koopt u bij ons een tweede handsauto, dan heeft u altijd zes maanden garantie op onderdelen en eventuele verborgen gebreken. Ook bij eventuele geschillen kunt u altijd een beroep doen op BOVAG. Dat geeft toch een veilig en gerust gevoel?
Waar wacht u nog op? Wij ontmoeten u graag bij Garage Jelsma.
Bekijk ook occasions Arnhem, occasions Velp, occasions Rheden, occasions Oosterbeek, occasions Duiven, occasions Westervoort, occasions Zevenaar, occasions Huissen

[alleautos]