Als u op zoek bent naar een betaalbare occasion die ook nog eens is voorzien van een complete onderhoudshistorie, dan bent u bij ons op het goede adres. Bij occasions Westervoort vindt u de auto die bij u en bij uw leefstijl past. Of u nu zoekt naar een kleine stadsauto, een stoere auto voor sportieve ritjes of naar een degelijke gezinsauto. Occasions zijn al jarenlang onze specialisatie en ons aanbod is dan ook zeer uitgebreid. De auto’s die wij verkopen zijn voornamelijk van recente bouwjaren. Dat betekent een auto die nog jaren mee gaat en waar u met plezier veel kilometers mee rijdt. En staat uw favoriete merk of type er nu niet bij? Dan gaan wij op zoek voor u bij onze collega dealers. Onze vakkundige en vriendelijke verkopers helpen u graag verder om te komen tot een juiste keuze.

Aanbod tweedehands auto’s Westervoort

U kunt het aanbod van onze occasions ook online bewonderen hieronder. Een mooi overzicht van tweedehands auto’s in diverse prijsklassen. Ziet u een auto die aan uw eisen en wensen voldoet? Belt u ons dan even voor het maken van een bezichtigingsafspraak of voor het maken van een proefrit. Dat kan allemaal.

Inruil van uw huidige auto

Bent u niet meer tevreden over uw huidige auto of voldoet uw voertuig niet meer aan uw wensen? Dan is het bij ons ook mogelijk om uw auto in te ruilen tegen een scherpe prijs. Want ook als u een tweedehands auto koopt, is het mogelijk om uw ‘oude’ auto bij ons in te ruilen. Vraag naar de inruil mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud

Wanneer er reparatie of onderhoud nodig is aan uw occasion, bent u bij ons ook van harte welkom. U maakt hiervoor snel een afspraak bij onze werkplaats. Wij vervangen kapotte onderdelen, defecte startmotoren of vullen desgewenst de sproeivloeistof bij. U wordt snel geholpen en onze monteurs geven u vooraf een prijsopgaaf.

Uw auto financieren

Een auto kopen doet u niet zomaar en is in de meeste gevallen een kostbare zaak. Occasions Westervoort begeleidt u, wanneer u dat wenst, ook bij de financiering van uw occasion. Wij geven u een goed en compleet advies over de diverse mogelijkheden van financieren. Een advies dat past bij uw eigen financiële situatie zonder dat u concessies doet.

BOVAG-garantie; zekerheid voor u

Garage Jelsma is een bij BOVAG aangesloten bedrijf en dat betekent standaard BOVAG-garantie. Koopt u bij ons een tweede handsauto, dan heeft u altijd zes maanden garantie op onderdelen en eventuele verborgen gebreken. Ook bij eventuele geschillen kunt u altijd een beroep doen op BOVAG. Dat geeft toch een veilig en gerust gevoel?
Waar wacht u nog op? Wij ontmoeten u graag bij Garage Jelsma.
Bekijk ook occasions Arnhem, occasions Velp, occasions Rheden, occasions Oosterbeek, occasions Duiven, occasions Westervoort, occasions Zevenaar, occasions Huissen

[alleautos]