Vakgarage Jelsma voor goede occasions Velp

Een nieuwe auto kopen is altijd een mooi moment. Voor een goede tweedehands auto Velp is het verstandig te kijken bij een betrouwbare, garage bij u in de omgeving. Zo kunt u altijd terugvallen bij vragen, voor een onderhoudsbeurt of een reparatie. In het dorp Rozendaal, de buren van Velp, is Vakgarage Jelsma gevestigd. Deze garage heeft een ruim aanbod aan uitstekende occasions. Dit familiebedrijf is opgericht in 1950 en is u wellicht bekend. Garage Jelsma verkoopt goede occasions en kent de geschiedenis van elke auto in hun aanbod. Zij hebben een werkplaats vol vakmensen en bieden uitstekende dienstverlening. Al met al een vertrouwd adres waar u terecht kunt voor een prima occasion.

Alle merken auto occasions Velp

Vakgarage Jelsma is niet gebonden aan automerken. Daarom hebben zij altijd een ruim aanbod aan auto’s en dit aanbod wisselt voortdurend. Kom gerust eens bij ons langs om de actuele voorraad te bekijken. Onze mensen kunnen u vertellen hoe de staat van de auto’s zijn en kennen de ins en outs van alle merken die wij verkopen. Wij nemen alle tijd voor u en raken nooit door de koffie heen.
Ons aanbod vindt u ook op onze website. Deze wordt dagelijks bijgehouden zodat u precies weet wat ons aanbod op dat moment is. Via onze occasions pagina kunt u eventueel zoeken op merk, model en prijsklasse. Alle occasions worden uitvoerig beschreven. U vindt er de opties, bijzonderheden en een uitvoerig aantal foto’s van de auto.
Staat uw droomauto er helaas niet bij? Bent u op zoek naar een specifiek merk en model? U kunt bij ons zonder verplichtingen een zoekopdracht plaatsen. Wij geven onze ogen dan extra de kost en geven u een berichtje als we denken een auto gevonden te hebben die aan uw verwachtingen voldoet.

BOVAG- én Vakgarage Velp occasions

Garage Jelsma is een erkende Vakgarage. Dit betekent dat wij aan strenge eisen moeten voldoen én blijven voldoen. Bij een Vakgarage is kennis van zaken gegarandeerd en kunt u zeker zijn van een betrouwbaar adres. Daarnaast staat dit predicaat voor kwaliteit en scherpe prijzen.
Bij aankoop van een occasion krijgt u bij ons automatisch BOVAG-garantie. U rijdt hiermee absoluut ongestoord de eerste 6 maanden in uw nieuwe bolide. Vertoont uw auto binnen deze 6 maanden een gebrek dat tijdens de verkoop niet is geconstateerd, dan wordt dit mankement gratis opgelost. BOVAG-garantie biedt overigens ook andere voordelen. U kunt hierover informatie vinden op de website van BOVAG: www.bovag.nl.

Financiering en inruilen

Heeft u een financiering nodig? Wij werken samen met Dealer Totaal Concept (DTC). Zij bieden verschillende soorten financieringsmogelijkheden, ook operational en financial lease. Met slechts een telefoontje zet u uw aanvraag in werking.
Wilt u uw oude auto inruilen? Dat is geen enkel probleem bij Garage Jelsma. Wij bieden voor uw auto een goede prijs en zorgen ervoor dat u een goede deal heeft bij aankoop van uw nieuwe occasion.

Velp occasions met persoonlijke aandacht.

Een andere auto kopen is voor de meesten onder ons een feestje. Bij garage Jelsma weten wij dat. Wij willen dan ook niets liever dan u tevreden weg te zien rijden in een mooie occasion. Maar niet zonder dat wij u volledig hebben geïnformeerd over de staat van uw nieuwe auto. Heldere communicatie en betrouwbaar advies is bij garage Jelsma heel normaal.
Geen tijd om langs te komen? Stel uw vraag gerust telefonisch op nr. 026-362 93 32.
Bekijk ook occasions Arnhem, occasions Oosterbeek, occasions Rheden, occasions Duiven, occasions Westervoort, occasions Zevenaar, occasions Huissen

[alleautos]