Een ruim aanbod occasions Rheden bij Jelsma

In de nabije omgeving van Rheden is Jelsma gevestigd. Ons bedrijf is in 1950 opgericht en van vader op zoon tot op de dag van vandaag bekend als een betrouwbare bedrijf voor auto occasions Rheden. Bent u op zoek naar een goede tweedehands auto, dan ligt ons aanbod voor u om de hoek. Een auto kopen in uw directe omgeving is verstandig. Zo kunt u met vragen, een onderhoudsbeurt of een APK-keuring altijd terugvallen op uw garage. Jelsma heeft een ruim aanbod aan occasions. Wij kennen de auto’s die wij aanbieden stuk voor stuk. Met een werkplaats vol vakmensen kunt u terecht voor goede service en slim advies. [occasionlijst ac=ac0422 template=jelsma status=1]

Vele merken auto occasions Rheden

Bij garage Jelsma bieden wij verschillende merken auto’s. Goede occasions met een scherpe prijs. Ons aanbod wisselt bijna dagelijks. Loop gerust bij ons binnen om ons actuele aanbod te bewonderen. Omdat wij op de hoogte zijn van de geschiedenis en de staat van onze auto’s kunnen wij u alles vertellen over een occasion naar uw zin. Heeft u geen tijd om langs te komen, dan kunt u ook ons aanbod volgen op onze website. Onder de pagina occasions vindt u alle auto’s die wij op dat moment aanbieden. Hou deze pagina scherp in de gaten, want ons aanbod wisselt snel. Via de occasions pagina kunt u zoeken op merk, model of prijsklasse. Zo vindt u snel en eenvoudig de auto waarnaar u op zoek bent. Bovendien plaatsen wij duidelijke foto’s van onze auto’s op de website, zodat u een optimale indruk krijgt.

Inruilen en financieringsmogelijkheden

Wilt u uw oude auto inruilen voor zo’n mooie occasion van garage Jelsma? Dat is geen enkel probleem. Wij doen u een goed bod, zodat u uiteindelijk met een prima deal de deur uitgaat. Ook financieren van onze occasions is mogelijk. Met één telefoontje naar Dealer Totaal Concept (DTC) zet u uw financiering in gang. DTC biedt vele financierings- en leasemogelijkheden, zoals operational en financial lease.

Garage Jelsma voert Vakgarage én BOVAG-garage predicaat

Als erkende Vakgarage staat Jelsma garant voor kennis van zaken en betrouwbaar advies. Zo’n predicaat krijg je niet zomaar; ook kwaliteit en scherp geprijsde occasions staan hoog in het vaandel. Naast het predicaat Vakgarage zijn wij ook BOVAG-erkend. En dat is prettig én belangrijk om te weten. Want koopt u een tweedehandse auto bij ons, dan heeft u 6 maanden garantie op gebreken die op het tijdstip van verkoop niet zichtbaar waren. Is dit het geval, dan wordt uw auto gratis gerepareerd. Maar dit is slechts één voorbeeld van het voordeel om uw auto te kopen bij een BOVAG-garage. Kijk op de website www.bovag.nl voor meer informatie.

Met Rheden occasions heeft u een stapje voor

Garage Jelsma biedt naast prima occasions ook uitstekende service als autobedrijf in Rheden. Dus ook voor uw APK-beurten kunt u hier uitstekend terecht. U gaat tevreden en zorgeloos op weg met een van onze auto’s. En heeft u vragen, dan nemen wij de tijd u helder te informeren. Betrouwbaar advies en kennis van zaken is heel normaal bij ons. Geen tijd om langs te komen? Stel uw vraag niet uit, maar bel ons op 026-362 93 32. Bekijk ook occasions Arnhem, occasions Oosterbeek, occasions Velp, occasions Duiven, occasions Westervoort
[alleautos]