Bij occasions Huissen vindt u betrouwbare occasions met een volledige onderhoudshistorie van uw tweedehands auto. U bent dus bij Garage Jelsma aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende soorten auto’s waarvan er altijd wel een geschikt model is te vinden naar uw eigen wensen. Of u nu zoekt naar een zuinige stadsauto of een sportieve auto of naar een ruime  gezinsauto. Onze occasions zijn met zorg uitgekozen en ons aanbod is altijd zeer uitgebreid. Bovendien selecteren wij altijd onze auto’s op basis van werkelijke kilometers en historie van het onderhoud van het voertuig. Omdat wij het belangrijk vinden dat u lang plezier blijft houden van uw voertuig zijn dit belangrijke criteria voor onze collectie occasions. Bovendien hebben wij als garage een uitstekend netwerk en wanneer uw favoriete auto momenteel niet bij ons in de collectie staat neem dan even contact op want dan kijken we graag voor u verder. Onze vakkundige verkopers helpen u altijd graag om een leuke occasion te vinden.

Aanbod occasions Huissen

U kunt het aanbod van onze tweedehands auto’s hieronder bekijken. Een mooi overzicht van onze actuele occasions in diverse prijsklassen. Ziet u een auto die aan uw eisen en wensen voldoet? Belt u ons dan even voor het maken van een afspraak of voor het maken van een proefrit. Wij zijn ook als Autogarage Huissen actief voor al uw onderhoudsbeurten, reparaties en APK-keuringen. 

Inruil van uw huidige auto

Bent u niet meer tevreden over uw huidige auto of voldoet uw voertuig niet meer aan uw wensen? Dan is het bij ons ook mogelijk om uw auto in te ruilen tegen een scherpe prijs. Want ook als u een tweedehands auto koopt, is het mogelijk om uw ‘oude’ auto bij ons in te ruilen. Vraag naar de inruil mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud

Wanneer er reparatie of onderhoud nodig is aan uw occasion, bent u bij ons ook van harte welkom. U maakt hiervoor snel een afspraak bij onze werkplaats. Wij vervangen kapotte onderdelen, defecte startmotoren of vullen desgewenst de sproeivloeistof bij. U wordt snel geholpen en onze monteurs geven u vooraf een prijsopgaaf.

Uw auto financieren

Een auto kopen doet u niet zomaar en is in de meeste gevallen een kostbare zaak. Occasions Huissen begeleidt u, wanneer u dat wenst, ook bij de financiering van uw occasion. Wij geven u een goed en compleet advies over de diverse mogelijkheden van financieren. Een advies dat past bij uw eigen financiële situatie zonder dat u concessies doet.

BOVAG-garantie; zekerheid voor u

Garage Jelsma is een bij BOVAG aangesloten bedrijf en dat betekent standaard BOVAG-garantie. Koopt u bij ons een tweede handsauto, dan heeft u altijd zes maanden garantie op onderdelen en eventuele verborgen gebreken. Ook bij eventuele geschillen kunt u altijd een beroep doen op BOVAG. Dat geeft toch een veilig en gerust gevoel?
Waar wacht u nog op? Wij ontmoeten u graag bij Garage Jelsma.
Bekijk ook occasions Arnhem, occasions Velp, occasions Rheden, occasions Oosterbeek, occasions Duiven, occasions Westervoort, occasions Zevenaar

[alleautos]