De aanschaf van een occasion is voor veel mensen een bijzonder moment. Wanneer u verzekerd wilt zijn dat u ook een goede occasion aanschaft, is het raadzaam te kijken naar een vertrouwd adres bij u in de nabije omgeving van Duiven. Heeft uw auto dan een onderhoudsbeurt, een reparatie of een APK beurt nodig, dan heeft u ons bedrijf binnen handbereik. Jelsma is zo’n vertrouwd adres. Op een korte afstand van Duiven is dit familiebedrijf al sinds 1950 gevestigd. Jelsma heeft een ruim aanbod aan uitstekende occasions. Daarnaast staan ze bekend om hun goede service en hun vakkennis. En niet te vergeten: Jelsma biedt goede tweedehandse auto’s voor een scherpe prijs.

Alle merken tweedehands auto’s Duiven

Binnen ons bedrijf wisselt het aanbod aan mooie occasions snel. Wij zijn niet merk gebonden en bieden dus auto’s van vele merken en modellen. De auto’s die wij inkopen kennen we stuk voor stuk. Wij weten over de geschiedenis en alles over de staat van de auto. Heeft u een occasion op onze website gezien en wilt u er meer over weten, kom dan gerust langs. Wij adviseren u graag en nemen er de tijd voor.
De occasions op onze website worden actueel gehouden. Bent u op zoek naar een specifiek merk of model, dan kunt u deze selecteren dankzij de zoekfunctie bovenaan de pagina. Dit geldt ook voor de prijsklasse. Wij proberen zoveel mogelijk informatie over een auto op de website te verstrekken. Daarnaast plaatsen wij vele foto’s van de occasion zodat u een goed beeld krijgt.

Zit uw droomauto er niet bij, dan kunt u een zoekopdracht bij ons plaatsen. Dit is geheel vrijblijvend.

BOVAG-garage én Vakgarage

Niet iedereen heeft verstand van auto’s. Heeft u weinig kennis van zaken dan is het belangrijk dat u een betrouwbare garage kiest. Garage Jelsma is en Vakgarage. Dit predicaat krijgt men uitsluitend wanneer er aan strenge voorwaarden wordt voldaan. Een Vakgarage staat voor betaalbaarheid en kwaliteit.
Daarnaast zijn wij een BOVAG-garage. Dit houdt in dat u BOVAG-garantie krijgt als u een occasion bij ons aanschaft. Wilt u meer weten over de voordelen van een BOVAG-garage, kijk dan op de website: www.bovag.nl.

Financiering en inruil

Wilt u uw oude auto inruilen bij de koop van een occasion? Dat kan bij garage Jelsma. Wij maken met u een goede deal, zodat u snel op pad kunt met uw nieuwe bolide.
Het kan ook zijn dat er financiering nodig is. Wij werken nauw samen met Dealer Totaal concept, www.DTC.nu Deze maatschappij biedt naast financiering ook financial en operational lease mogelijkheden.

Wij denken graag met u mee

Op vragen geven wij een helder antwoord en een eerlijk advies. Wij willen namelijk niets liever dan u tevreden op pad sturen met uw nieuwe tweedehandsauto. Loop gerust bij ons binnen. Uiteraard kunt u ons ook bellen op nummer 026-362 93 32, Jan-Maarten of Patrick zijn u graag van dienst.
Bekijk ook occasions Arnhem, occasions Velp, occasions Rheden, occasions Oosterbeek, occasions Westervoort, occasions Zevenaar, occasions Huissen

Wij scoren 8.5 van 10 sterren op basis van 288 reviews.

[alleautos]