Uitgebreid aanbod bij Vakgarage Jelsma

Bent u op zoek naar uw droomauto vanuit het aanbod occasions Arnhem? Dan doet u er goed aan te kijken bij een vertrouwd adres bij u in de buurt. Zo heeft u bij vragen, onderhoud of reparatie in de toekomst een betrouwbare garage binnen handbereik. Zo’n vertrouwd adres is Garage Jelsma in Rozendaal, op een steenworp afstand van Arnhem. Opgericht in 1950 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met een groot aanbod aan uitstekende occasions, een goede naam wat betreft de service en een werkplaats vol vakmensen heeft ons bedrijf een goede reputatie hoog te houden. Een tweedehands auto Arnhem kunt u dus met een gerust hart bij ons aanschaffen uit voorraad. Want met een occasion van Jelsma krijgt u waar voor uw geld.

Alle merken tweedehands auto Arnhem

Het is soms dringen geblazen bij Garage Jelsma. Ons aanbod is groot en wisselt snel. En omdat wij niet merk gebonden zijn, is er ook een ruime keuze in verschillende merken. Desondanks kennen wij elke auto die wij verkopen. We weten vaak de historie en kennen de ins en outs. Loop gerust eens bij ons binnen voor het actuele aanbod of gewoon voor advies met een kopje koffie. Op onze website vindt u uiteraard ook alle beschikbare occasions. Bent u op zoek naar een specifiek merk of model of zoekt u een auto in een bepaalde prijsklasse, dan kunt u dit aangeven en krijgt u alleen de auto’s te zien waar u naar op zoek bent. Per occasion geven wij uitgebreide informatie en duidelijke foto’s en soms zelfs video’s. Details, opties en extra’s: u vindt het allemaal in het occasion overzicht. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus het kan zo maar zijn dat uw droomauto ineens verkocht is. U kunt geheel vrijblijvend een zoekopdracht bij ons plaatsen. Zo helpen wij u misschien toch nog aan die auto waar u al zo lang van droomt.

Vakgarage én BOVAG-garage

Een occasion kopen kan soms lastig zijn. Zeker als u weinig kennis van zaken heeft is een betrouwbare partij belangrijk. Als Vakgarage moeten wij aan strenge voorwaarden voldoen. Het predicaat Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Bovendien geven wij op al onze occasions BOVAG-garantie. Dit houdt in dat er op uw bij ons aangeschafte auto 6 maanden garantie zit. Vertoont uw auto in deze periode gebreken die niet bekend waren bij aankoop, dan worden deze gratis hersteld. Maar onze BOVAG-garage biedt nog veel meer voordelen. U leest er alles over op de website: www.bovag.nl.

Inruil en financiering

Ook als u uw oude auto wilt inruilen bent u van harte welkom bij Autobedrijf Arnhem. Wij doen u een goed bod en zorgen voor een goede deal in combinatie met de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Heeft u een financiering nodig? Wij werken samen met DTC (Dealer Totaal Concept). Zij bieden ruime mogelijkheden om uw aanschaf mogelijk te maken. Overigens bieden zij ook financial en operational lease vormen.

Persoonlijke aandacht bij Garage Jelsma

Wij vinden dat een auto kopen een feestje moet zijn. Wij doen er dan ook alles aan om u met een tevreden glimlach in uw nieuwe auto te zien vertrekken. Dat kan alleen als we u helder en eerlijk informeren. Voor een betrouwbaar advies kunt u altijd bij ons binnen lopen. Stelt u uw vraag liever telefonisch aan de afdeling verkoop van occasions in Arnhem? Bel 026-362 93 32. Bekijk ook occasions Rheden, occasions Velp, occasions Oosterbeek, occasions Duiven, occasions WestervoortBovendien geven wij op al onze occasions BOVAG-garantie. Dit houdt in dat er op uw bij ons aangeschafte auto 6 maanden garantie zit. Vertoont uw auto in deze periode gebreken die niet bekend waren bij aankoop, dan worden deze gratis hersteld. Maar onze BOVAG-garage biedt nog veel meer voordelen. U leest er alles over op de website: www.bovag.nl.
[alleautos]