Autogarage Zevenaar. Professioneel onderhoud van uw auto.

In de nabije omgeving van Zevenaar, vindt u een specialist op het gebied van tweedehands auto’s, Jelsma. Dit familiebedrijf is al jaren een begrip als autogarage Zevenaar in de omgeving. Het vakmanschap en de optimale service heeft ertoe geleid dat de garage een grote schare vaste klanten heeft. Eenmaal klant bij Jelsma betekent altijd klant bij Jelsma! Want Jelsma staat niet alleen garant voor goede occasions, maar heeft ook een team van vakmensen dat onderhoud, APK en reparatiewerkzaamheden uitvoert. Lees verder…

Alle merken zijn welkom

Garage Jelsma is aangesloten bij de BOVAG en draagt het predicaat Vakgarage. Alle occasions die te koop staan zijn stuk voor stuk in prima staat en goed onderhouden.
Wij zijn niet merk gebonden: u vindt vele merken en modellen bij ons in de showroom. Bovendien hebben wij een ruime voorraad aan auto’s in alle prijsklassen. Wij weten alles van de auto’s die wij verkopen en kunnen u dus uitgebreid informeren en adviseren. Dat maakt het kiezen uit ons brede assortiment wat makkelijker. Staat uw auto er nou net niet bij, dan kunt u ook een zoekopdracht bij ons plaatsen.
Al onze auto’s worden in de beste staat gebracht voordat deze worden aangeboden. Een auto van Jelsma garandeert probleemloos rijplezier.
Wilt u uw oude auto inruilen? Geen enkel probleem!

Geen onverwachte kosten door goed onderhoud

De autobranche heeft de laatste jaren moeten constateren dat het aantal onderhoudsbeurten zich in een neerwaartse spiraal bevindt. Een deel van auto minnend Nederland heeft de laatste jaren bezuinigt op het jaarlijkse onderhoud. Omdat de huidige generatie auto’s vol zit met compacte techniek, heeft dit echter lang niet altijd geleid tot een besparing, maar tot een onverwachte kostenpost. Juist de kwetsbare techniek is gevoelig voor bijvoorbeeld vervuiling. Motorvervuiling wordt met een onderhoudsbeurt verwijderd en voorkomt kostbare reparaties achteraf. Dit geldt natuurlijk voor alle onderdelen van uw onmisbare auto. Met gedegen onderhoud bespaart u op vele vlakken: uw auto zakt minder in waarde, onverwachte, dure reparaties worden eerder voorkomen en ellendige pech onderweg wordt tot een minimum beperkt.

Reparaties door de vakmensen van Garage Jelsma

Als erkende Vakgarage hebben wij alle deskundigheid in huis om uw auto probleemloos op de weg te houden. Onze monteurs worden jaarlijks getraind, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste techniek in uw auto. In onze werkplaats hebben wij de meest geavanceerde uitleesapparatuur van Bosch, zodat een diagnose snel en duidelijk wordt gesteld. Elke reparatie of schade is anders. Daarom bespreken wij vooraf wat er aan uw auto moet gebeuren. We lichten de reparatie toe en geven een helder overzicht van de kosten. Eventueel stellen we een limiet aan de kosten vast. Kostbare onderdelen kunnen wij soms ook vervangen door een gereviseerd exemplaar. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen en kennen geen lange wachttijden. Heeft u pech onderweg, dan kunnen wij uw gestrande voertuig naar onze garage vervoeren. Moet u uw auto tijdelijk missen, dan stellen wij u een gratis leenauto ter beschikking. Bekijk ook Autogarage Arnhem, Autogarage Oosterbeek, Autogarage Rheden, Autogarage Westervoort of Autogarage Duiven Betrouwbaar advies nodig? Loop gerust eens bij ons binnen of bel Jelsma vakgarage omgeving Zevenaar: 026-362 93 32.