Autogarage Westervoort; een begrip in de regio en verder

Garage Jelsma is al sinds de jaren vijftig een begrip in Gelderland en omstreken. En die populariteit heeft deze vak garage niet alleen te danken aan de gastvrije ontvangst en de vertrouwde service, maar vooral ook aan de vakkundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers.

Erkende Bovag dealer

Als erkend Bovag bedrijf helpt Autogarage Westervoort u graag bij een goed advies over een reparatie, de APK, een halfjaarlijkse of jaarlijkse onderhoudsbeurt, de keuze en aanschaf van een nieuwe auto of bij het zoeken naar de perfecte occasion; natuurlijk met Bovag garantie. Want als u een gebruikte auto koopt met Bovag garantie, heeft u recht op minimaal zes maanden garantie op uw auto. Dat betekent dat wanneer er zich na de verkoop onverhoopt toch gebreken voordoen, dat deze kosteloos worden hersteld door de professionele monteurs.

De occasions van autogarage Westervoort maken het verschil

Als we het hebben over occasions, dan hebben we het over de occasions van autogarage Westervoort. Hier vindt u altijd een ruim aanbod van diverse occasions voor zowel privé als voor zakelijk gebruik. Wist u dat ons aanbod tweedehandsauto’s vrijwel dagelijks wijzigt en wordt aangevuld? Wij zijn een universeel autobedrijf en of het nu gaat om inruil of verkoop, het aanbod is altijd actueel. En staat uw favoriete model of merk niet meer in de showroom of op de website? Dan helpen onze verkoopmedewerkers u graag met het plaatsen van een zoekopdracht. Net zolang tot we de auto vinden die u zoekt en tegen de scherpste tarieven uiteraard. Onze prijzen zijn duidelijk en transparant. Informeert u ook eens naar onze mogelijkheden voor financiering. Wij bieden een dealer totaalconcept en nemen u daarom ook graag alle financiële zorg uit handen.

Alle service onder een dak

Het grote voordeel van klant zijn bij Garage Jelsma is dat u als klant voor alles terecht kunt op één locatie; voor klein- en groot onderhoud, APK-keuringen maar ook allerhande reparaties. Of het nu gaat om steenslag in de voorruit, beschadigingen aan de lak of een deukje in de motorkap, het team van Jelsma zorgt ervoor dat u als klant altijd tevreden de deur uit gaat. En is de wachttijd toch wat langer dan u dacht? Neemt u dan even plaats in onze gezellige showroom en geniet van een kopje lekkere koffie en van de nieuwste auto’s.

Hoe kunt u een afspraak maken met onze werkplaats?

Wilt u een afspraak plannen voor een APK, een onderhoudsbeurt, een reparatie of het plaatsen van winterbanden, belt u ons dan op telefoonnummer 026 – 362 93 32 of maak een werkplaats afspraak via onze site. Onze serviceafdeling staat u graag te woord! Bekijk ook Autogarage Arnhem, Autogarage Rheden, Autogarage Duiven of Autogarage Oosterbeek