Autogarage Duiven: Jelsma een begrip in de regio

Jelsma is als autogarage Duiven al zo’n 70 jaar een begrip in de regio. het familiebedrijf verkoopt uitstekende occasions voor een scherpe prijs. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor een tweedehands auto, dan bieden wij een ruime keuze aan betrouwbare auto’s in verschillende prijsklassen. Maar juist voor het onderhoud beschikken wij over een ruime, moderne werkplaats waar onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Lees meer…

De beste service als vakgarage

Garage Jelsma heeft het predicaat Vakgarage. Dit staat natuurlijk voor een uitstekende service maar ook een betrouwbaar advies. Zo bieden wij alleen auto’s aan waar wij de historie van het onderhoud kennen. Bovendien hebben onze vakkundige monteurs aktijd alle kennis van het specifieke merk. Bij Jelsma koop je dus niet alleen een auto, maar geven wij ook eerlijk en deskundig advies. Wij nemen alle tijd voor onze klanten, zorgen voor een proefrit en bespreken de staat van de auto.
Daarnaast bieden wij onze klanten exclusief de mobiliteitspas aan. Deze pechhulp geldt ook over de grens en is bij Jelsma voor een uitermate aantrekkelijke prijs af te sluiten.

Heb je een specifieke wens of een technische vraag, loop dan gerust bij ons binnen. Onze koffie is vers én uiteraard gratis.

Auto kopen in Duiven

Bij Vakgarage Jelsma vind je uitsluitend goede tweedehands auto’s. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en geven dus BOVAG-garantie. Je oude auto inruilen is vrijwel altijd mogelijk.
Ben je op zoek naar een bepaald merk en een specifiek model, dan kan je een zoekopdracht bij ons plaatsen. Geheel vrijblijvend kijken we dan uit naar jouw droomauto. En denken we hem voor je gevonden te hebben, dan krijg je van ons een seintje. Op onze website worden alle occasions die wij in voorraad hebben dagelijks bijgewerkt. We geven zoveel mogelijk informatie over de auto, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien plaatsen we zoveel mogelijk foto’s om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het in- en exterieur.

Meer dan een autogarage in omgeving Duiven

Met een occasion van Jelsma sta je er nooit alleen voor als je auto een onderhouds- of een APK-beurt nodig heeft. Omdat de huidige generatie auto’s vol techniek zit, adviseren wij niet te besparen op een onderhoudsbeurt. Wij vervangen niets zonder daarbij vooraf te overleggen of het strikt noodzakelijk is. Is een kostbaar onderdeel aan vervanging toe, dan kunnen wij eventueel een gereviseerd onderdeel gebruiken ter reparatie. Het is verstandig om elk jaar onderhoud te laten uitvoeren; het ene jaar een grote en het andere jaar een kleine beurt. Is jouw auto al in onderhoud bij ons, dan keuren wij jouw auto gewoon gratis!
Lange wachttijden kennen wij niet bij Jelsma. Wij helpen iedereen graag en ook zo snel mogelijk.
Heb je pech of autoschade, dan kan je uiteraard ook bij ons terecht. Wij geven je eerlijk advies en denken met je mee. Moet je je auto door een reparatie even missen, dan regelen we vervangend vervoer voor je. Bekijk ook Autogarage Arnhem, Autogarage Rheden, Autogarage Westervoort of Autogarage Oosterbeek

Op zoek naar een autogarage in Duiven? Loop gewoon eens bij ons binnen!