Jelsma autobedrijf Rheden: een begrip in de regio

Nabij Rheden, in het mooie Roozendaal, helpen wij al meer dan 70 jaar mensen aan een nieuwe occasion of om weer veilig de weg op te komen. Sinds het begin verkopen wij occasions in uitstekende staat tegen een vriendelijke prijs. Ben je op zoek naar een vertrouwd autobedrijf, dan hebben wij een groot aanbod tweedehands auto’s in onze showroom. De occasions komen uit verschillende prijsklassen. Om u niet alleen op weg te helpen, maar ook op de weg te blijven, hebben wij een moderne werkplaats voor onderhoud en reparaties.

Topservice bij Jelsma auto Rheden

Wij zijn een erkende Vakgarage. Hierom zijn we trots en doen we jaarlijks ons best om dit te behouden. We trainen jaarlijks onze monteurs om met de nieuwste auto’s en de nieuwste technologieën overweg te kunnen. Hiernaast willen we iedereen garanderen om betrouwbaar en transparant advies te geven. Hiervoor kennen we onze auto’s stuk voor stuk, door en door. Je koopt niet alleen een auto bij ons, maar juist het eerlijke en deskundige advies is wat ons onderscheid. Onder het genot van een verse bak koffie nemen we al uw wensen gerust door. We zorgen voor een proefrit en bespreken de staat van de auto. Wij bieden onze klanten ook voordeel. We hebben een mobiliteitspas. Hiermee heeft u pechhulp voor binnen als buiten de grens. Deze is uitsluitend voor klanten en te verkrijgen via een aantrekkelijke prijs. Heb je een specifieke wens of een technische vraag, loop dan gerust bij ons binnen. Onze koffie is vers én uiteraard gratis.

Auto kopen in Rheden

Je vindt uitsluitend goede occasions in onze showroom. Wij geven namelijk BOVAG-garantie omdat wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Hiernaast is het inruilen van uw oude auto ook vrijwel altijd mogelijk. Kunt u uw droomauto niet vinden? U kunt ook een zoekopdracht bij ons plaatsen. Dit is geheel vrijblijvend. Wanneer we hem gevonden hebben, krijg je meteen een seintje. Voor een actueel aanbod van al onze occasions Rheden kunt u terecht op deze website.

Meer dan een autohandelaar in Rheden

Met een occasion van ons bieden we ook hulp met onderhouds- en APK-beurten. We zien dat veel mensen besparen op onderhoudsbeurten. Deze goedkoop wordt duurkoop. Doordat ze niet vroegtijdig problemen zien wordt de schade alsmaar groter. Wij zullen van tevoren de kosten inzichtelijk maken en de reparatie duidelijk vertalen naar gewone mensen taal. U kunt altijd een limiet zetten op de reparatiekosten zodat niks uit de hand loopt. Is een kostbaar onderdeel aan vervanging toe, dan kunnen wij eventueel een gereviseerd onderdeel gebruiken ter reparatie. Wij adviseren u elk jaar onderhoud uit te laten voeren. U kunt hiermee afwisselen tussen de kleine en grote beurt. Is jouw auto al in onderhoud bij ons, dan keuren wij jouw auto gewoon gratis! Lange wachttijden kennen wij niet bij Jelsma. Wij helpen iedereen graag en ook zo snel mogelijk. Heeft u dus pech of autoschade? Dan denken helpen wij u. Dit doen we met eerlijk advies en alles zo transparant mogelijk te maken. Vervangend vervoer wordt altijd geregeld zodat u probleemloos weer de weg op kunt. Op zoek naar een auto in Rheden? Houd onze website in de gaten, want wij hebben een dagelijks wisselend aanbod occasions. Of loop gewoon eens bij ons binnen!