Jelsma autobedrijf Arnhem: een begrip in de regio

Aan de rand van Arnhem, in het mooie Rozendaal, is Jelsma autodealer Arnhem al zo’n 70 jaar een begrip. Ons familiebedrijf verkoopt sinds oudsher uitstekende occasions voor een scherpe prijs. Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor een gebruikte auto, dan bieden wij een ruime keuze aan merken in verschillende prijsklassen. Daarnaast beschikken wij over een ruime, moderne werkplaats waar onderhoud en reparaties worden verrichten.

Topservice bij Jelsma auto Arnhem

Garage Jelsma heeft het predicaat Vakgarage. Dit garandeert een uitstekende service en een betrouwbaar advies. Zo kennen wij de auto’s die wij aanbieden stuk voor stuk. We kennen de historie en hebben kennis van het specifieke merk. Bij Jelsma koop je dus niet alleen een auto, maar geven wij ook eerlijk en deskundig advies. Wij nemen alle tijd voor onze klanten, zorgen voor een proefrit en bespreken de staat van de auto. Daarnaast bieden wij onze klanten regelmatig voordeel. Zo bieden wij de mobiliteitspas aan die exclusief voor onze klanten beschikbaar is. Deze pechhulp geldt ook over de grens en is bij Jelsma voor een uitermate aantrekkelijke prijs af te sluiten. Heb je een specifieke wens of een technische vraag, loop dan gerust bij ons binnen. Onze koffie is vers én uiteraard gratis.

Auto kopen in Arnhem

Bij Vakgarage Jelsma vind je uitsluitend goede tweedehands auto’s. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en geven dus BOVAG-garantie. Je oude auto inruilen is vrijwel altijd mogelijk. Ben je op zoek naar een bepaald merk en een specifiek model, dan kan je een zoekopdracht bij ons plaatsen. Geheel vrijblijvend kijken we dan uit naar jouw droomauto. En denken we hem voor je gevonden te hebben, dan krijg je van ons een seintje. Op onze website worden alle occasions Arnhem die wij in voorraad hebben dagelijks bijgewerkt. We geven zoveel mogelijk informatie over de auto, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien plaatsen we zoveel mogelijk foto’s om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het in- en exterieur.

Meer dan een autohandelaar in Arnhem

Met een occasion van Jelsma sta je er nooit alleen voor als je auto een onderhouds- of een APK-beurt nodig heeft. Omdat de huidige generatie auto’s vol techniek zit, adviseren wij niet te besparen op een onderhoudsbeurt. Wij vervangen niets zonder daarbij vooraf te overleggen of het strikt noodzakelijk is. Is een kostbaar onderdeel aan vervanging toe, dan kunnen wij eventueel een gereviseerd onderdeel gebruiken ter reparatie. Het is verstandig om elk jaar onderhoud te laten uitvoeren; het ene jaar een grote en het andere jaar een kleine beurt. Is jouw auto al in onderhoud bij ons, dan keuren wij jouw auto gewoon gratis! Lange wachttijden kennen wij niet bij Jelsma. Wij helpen iedereen graag en ook zo snel mogelijk. Heb je pech of autoschade, dan kan je uiteraard ook bij ons terecht. Wij geven je eerlijk advies en denken met je mee. Moet je je auto door een reparatie even missen, dan regelen we vervangend vervoer voor je. Op zoek naar een auto in Arnhem? Hou onze website in de gaten, want wij hebben een dagelijks wisselend aanbod occasions. Of loop gewoon eens bij ons binnen!