APK DUIVEN – ERKENDE KERING IN DE REGIO BIJ GARAGE JELSMA

Moet u binnenkort een APK keuring voor uw auto laten uitvoeren? Bij APK Duiven kunt u voor maar liefst € 29,95 een APK keuring voor uw auto laten uitvoeren. Garage Jelsma verzorgt al vele jaren de APK-keuring voor veel tevreden klanten en zorgt ervoor dat uw auto op een professionele manier wordt gekeurd. Natuurlijk melden wij de APK-keuring netjes bij de RDW zodat u weer een jaar zonder zorgen kunt rijden.

WAAROM EEN GOEDE APK KEURING BELANGRIJK IS?

Iedere auto in Nederland die 4 jaar of ouder is zal jaarlijks door de rijksdienst van het wegverkeer (RDW) moeten worden gekeurd. Dit is noodzakelijk aangezien hiermee de verkeersveiligheid wordt vergroot en het milieu wordt beschermd. Een APK keuring zal door een RDW erkende garage zoals bij Garage Jelsma moeten worden gekeurd en geïnspecteerd op verschillende onderwerpen als:

– Profiel en beschadiging van de Banden
– Correcte remwerking
– Aanwezige lekkages in div. systemen
– Speling op bewegende delen van het onderstel
– Verlichting goed werkend
– Aanwezige storingen of storingsmeldingen
– Carrosserie

Overigens vindt je een compleet overzicht van de keuringseisen op de website van het RDW zelf: www.rdw.nl.

Rij je met een auto zonder geldige APK, dan kan je een boete verwachten van € 130,-. Bovendien loop je risico dat de verzekering niet uitbetaalt als je een ongeval krijgt met een ongekeurde auto. Wees dus op tijd en regel een APK-keuring et één telefoontje naar onze APK afdeling: 026-362 9332.

WAT ALS DE AUTO WORDT AFGEKEURD?

Zodra wij moeten constateren dat de auto gebreken vertoont waardoor de APK niet kan worden afgegeven, gaan we met je in overleg. Wij vervangen of repareren niets zonder toestemming; we geven je een helder advies met een duidelijke opgave van de kosten. Ons uitgangspunt is dat wij niets repareren of vervangen zonder dat dit voor de keuring absoluut noodzakelijk is.

SLIMME BESPARING OP APK DOOR ONDERHOUD BIJ GARAGE JELSMA

Het uitstellen van onderhoud aan jouw onmisbare vervoersmiddel is geen verstandige manier van bezuinigen. Uitstel zal uiteindelijk resulteren in meer kosten. De nieuwere auto’s zitten bomvol kwetsbare techniek. De moderne motoren zijn compacter maar ook gevoeliger voor vervuiling. Motorvervuiling kan ernstige schade veroorzaken. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt vervuiling van het motorblok snel opgemerkt en zo voorkomen. Nog zo’n voorbeeld is controle op het interieurfilter. Wordt deze niet regelmatig vervangen, dan krijg je onbewust schadelijke deeltjes in je auto waar je zelfs ziek van kunt worden. De fabrikanten van auto’s schrijven daarnaast bepaalde voorwaarden voor die ervoor zorgen dat je probleemloos op de weg blijft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de versnellingsbakolie of het brandstoffilter. Onderhoud voorkomt dus onverwachte kosten en pech onderweg ellende. Is het onderhoud bij ons geregeld, dan voeren wij bovendien de APK gratis uit.

GARAGE JELSMA: GEMAK ÉN TOPSERVICE

Staat jouw auto tijdelijk op onze brug, dan kan je plaatsnemen in onze koffiehoek. Met verse koffie en WiFi hoef je je niet te vervelen. Gaat het wat langer duren, dan bieden wij je gratis vervangend vervoer aan. Dat is heel gewoon bij Garage Jelsma! Regel je APK Duiven snel en eenvoudig bij Garage Jelsma. Bel 026-362 9332.