hamburger

Schadeherstel

Autoschade

Tip!

Laat bij schade ook de tegenpartij meeondertekenen!

Nieuws: App mobielschademelden.nl, direct online uw schade melden, sneller en beter!

Autoschade is nooit leuk, maar zelfs in zo’n geval kunt u terugvallen op onze service. Deskundig autoschadeherstel is vakwerk en maatwerk, elke schade is weer anders. Via onze Focwa schade- hersteller bent u verzekerd van deskundigheid en blijft de kwaliteit van uw auto gegarandeerd. Sommige verzekeringen doen of uw auto van hun is en bepalen vervolgens waar u uw auto moet laten repareren, via onze hersteller kunnen wij voor vrijwel alle verzekeringen uw schade volledig afhandelen. Het eigen risico komt veelal geheel of gedeeltelijk te vervallen en u krijgt gratis een vervangende auto.

Ruitschade

Steenslag… sterretje in uw voorruit! Tijdens het onderhoud kunnen wij ook dat sterretje in uw voorruit repareren zodat uw voorruit weer veilig is en niet verder kan scheuren. Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn dan kunnen wij deze ook voor u vervangen. Wij handelen alles af met uw verzekering waarbij uw eigen risico tot een minimum beperkt blijft.

UZS uitdeuken zonder spuiten GRATIS voor onze vaste klanten*

Rond blijven rijden met dat vervelende deukje hoeft niet meer… Uitdeuken zonder spuiten UZS!! Maak ook gebruik van deze service! Razendsnel en onzichtbaar uitdeuken zonder dat er aan uw auto gespoten wordt, uw auto blijft dus origineel (mogelijk bij deukjes tot de grote van een 2,- euro munt). Deze service bieden wij uitsluitend aan op afspraak, is klaar terwijl u wacht en kost ca. 45,- Ook voor hagelschade herstel bent bij ons aan het juiste adres.

*max 1 deukje per jaar.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord! 026 - 362 93 32