hamburger

Onderhoud & APK

HEC11-1008_Webbanner_WKD_B2C_120x240_V2Regelmatig onderhoud werkt kostenbesparend

Een onderhoudsbeurt overslaan, remblokken helemaal op rijden, banden pas vervangen als deze glad zijn, u bespaart hier uiteindelijk NIET mee… Er kan namelijk niet preventief gerepareerd worden, de verkeersveiligheid komt in gevaar en kans op boetes!

Kies voor zekerheid en bespaar extra onkosten met regelmatig onderhoud, wij adviseren elk jaar één onderhoudsbeurt waarbij de kleine en de grote beurt elkaar jaarlijks afwisselen. Wij zijn aangesloten bij de Bovag, Innovam, RDW en Autodata, hierdoor hebben we de beschikking over alle technische gegevens en intervallen van elk merk! Onze monteurs volgen elk jaar trainingen om zo bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.

Zekerheid en helderheid tijdens onderhoud… Bij extra werkzaamheden geldt:

  • Deze worden uitsluitend uitgevoerd na toestemming van de klant
  • Deze worden helder uitgelegd onder overlegging van defecte onderdelen
  • Deze worden gespecificeerd gefactureerd
  • Deze worden uitgevoerd volgens fabrieksspecificaties
  • Deze vallen onder de BOVAG – garantiebepalingen

NIEUW: Jelsma Express Service

Voor APK, groot en/of klein onderhoud bieden wij vanaf nu ook de Jelsma Express Service. Deze dienst houdt in dat er twee monteurs tegelijk aan uw auto werken. Dat betekent voor u een mooie tijdsbesparing. Binnen één uur staat u weer buiten, tegen dezelfde prijs als de reguliere service én met dezelfde kwaliteit! U hoeft dus niet meer ’s morgens vroeg te brengen of ’s avonds te halen maar krijgt een lekkere kop koffie met de krant van vandaag in onze gezellige koffie-corner, incl. gratis WiFi. Op verzoek bieden wij ook gratis vervangend vervoer, wel graag reserveren.

Storingsdiagnose

Elektronica en storingen gaan helaas vaak samen, met onze uitgebreide uitlees-apparatuur en database kunnen wij snel de juiste diagnose stellen en het probleem vakkundig verhelpen.

APK keuring


De verplichte APK keuring voeren wij ook graag voor u uit, benzine of diesel, elk type auto is mogelijk bij ons. Benzine auto’s moeten vanaf het 4e jaar, twee keer om de twee jaar en daarna elk jaar gekeurd worden, bij diesels/LPG vanaf het 3e jaar, één keer per jaar. Laat u de APK in combinatie met het onderhoud uitvoeren dan keuren wij uw auto GRATIS.

Schokdempers, uw veiligheid…

Naast uw banden zorgen uw schokdempers voor het optimale contact tussen uw band en het wegdek, helaas wordt dit belangrijke onderdeel vaak vergeten en dus onderschat.
Door de vele verkeersdrempels en de langere levensduur van onze auto’s verdienen schokdempers meer aandacht na een bepaalde leeftijd of kilometrage.
Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij dit standaard voor u, indien de schokdempertest vervanging adviseert dan offreren wij u graag een scherpe prijs hiervoor.

P.S. bij de APK wordt er alleen visueel gecontroleerd en niet of de werking / demping nog voldoende is.

Accu’s uit voorraad leverbaar…

De accu staat al jaren met stipt op nr. 1 bij pech onderweg, voorkom pech en laat uw accu gratis door ons controleren. De gemiddelde levensduur van een accu is 3 a 5 jaar, dit is afhankelijk van het autogebruik. Rijdt u alleen maar korte afstanden dan is uw accu eerder aan vervanging toe. Wij beschikken samen met onze leverancier over de grootste accu-voorraad in de regio, dus u kunt altijd DIRECT dan wel binnen 30 minuten op weg geholpen worden.

 

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord! 026 - 362 93 32