hamburger

24-UURS MOBILITEITSSERVICE BIJ GARAGE JELSMA

24-UURS MOBILITEITSSERVICE BIJ GARAGE JELSMA

 

Als Vakgarage kunt u bij ons terecht voor uitstekende occasions met prima garantie en goede service. Ook voor een onderhoudsbeurt of een APK-keuring staan we graag voor u klaar. Wat u misschien nog niet wist is dat wij er ook voor kunnen zorgen dat u bij pech onderweg snel en adequaat wordt geholpen. Bij deze pechhulp zijn bovendien veel extra’s inbegrepen zoals een haal- en brengservice, een leenauto bij onderhoud/reparatie of een gratis APK. En nog meer goed nieuws: u betaalt hiervoor aanzienlijk minder dan bij de grote jongens als de ANWB Wegenwacht of Route Mobiel!

 

De beste pechhulp voor de laagste prijs exclusief bij Jelsma!

 

Inderdaad, exclusief bij Jelsma. Want u kunt uitsluitend gebruik maken van deze 24-uurs mobiliteitsservice als u het onderhoud aan uw auto door de vakmensen van Garage Jelsma laat uitvoeren. Onze onderhoudsbeurten verkleinen de kans op autopech aanzienlijk en dát is dan ook de reden waarom wij u deze service zo scherp kunnen aanbieden. Ongeacht de leeftijd van uw auto of het aantal kilometers op de teller.
De mobiliteitsservice geldt voor uw auto, uw caravan én uw aanhanger. En of u nou met pech voor eigen deur of in Barcelona staat; u ontvangt pechhulp in alle Europese landen die staan vermeld op uw groene kaart.

Altijd snelle en betrouwbare hulp bij pech
voor slechts
€ 49,95 per jaar!

Bent u in het bezit van een pas, dan komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. U heeft namelijk geen eigen risico en betaalt geen eigen bijdrage bij pech onderweg. U belt het alarmnummer op de kaart en binnen 30 tot 40 minuten is hulp aanwezig.
Heeft u geen pas van de mobiliteitsservice, dan zal er geen pechhulp worden verleend. De pas kan niet ter plekke worden aangeschaft.

 

Maar er is nog veel meer…

 

Met de aanschaf van de mobiliteitsservice pas kunt u met een gerust hart op weg gaan zonder dat u daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Maar hiermee stopt het voordeel niet. Want naast de pechhulp in Europa profiteert u met de pas bij onze vakgarage van nog meer extra’s:

  • Gratis haal- en brengservice of een leenauto bij onderhoud of reparatie
  • Gratis APK-keuring
  • Gratis controle bij einde garantie
  • Gratis vloeistoffen bijvullen en controle op bandenspanning
  • Bij schadeherstel 10% korting.

Wilt u meer weten over onze mobiliteitsservice of heeft u een specifieke vraag? Loop gerust bij ons binnen. Bellen kan natuurlijk ook: 026-362 9332.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord! 026 - 362 93 32